Да прославиме десет фантастични години со Firefox!

//Да прославиме десет фантастични години со Firefox!

Да прославиме десет фантастични години со Firefox!

В понеделник, на 17 ноември 2014 г. заедницата на Mozilla во Македонија организира настан на кој што ќе прославиме десет фантастични години од објавувањето на првата верзија на прелистувачот Firefox. Сите сте поканети во Concept 37 од 19 часот.

повеќе: http://mozilla.mk

[custom_frame_center][/custom_frame_center]

Извот: http://mozilla.mk

Датум на објава: 17.11.2014

 

By | 2014-11-17T12:54:39+00:00 17/11/2014|Информатичка технологија|