Технома, Транспорт и логистика и Макинова на Скопски саем

//Технома, Транспорт и логистика и Макинова на Скопски саем

Технома, Транспорт и логистика и Макинова на Скопски саем

Во фокусот на Технома 2014 година ќе биде енергетиката, а ќе бидат претставени најновите достигнувања во областа на технологијата и меѓународната размена.

Околу 400 домашни и странски компании ќе се претстават на 40. издание на Меѓународниот саем на металургија, електроника, енергетика, неметали, градежништво, обезбедување и заштита – Технома  2014,што почнува денеска, а ќе трае до 18-ти овој месец.  Истовремено ќе се одржат и  специјализираната саемска манифестација Транспорт и логистика, 15. Меѓународен саем на занаетчиство и мало стопанство и 35. Меѓународна изложба на иновации – Макинова.

Во фокусот на Технома 2014 година ќе биде енергетиката, а ќе бидат претставени најновите достигнувања во областа на технологијата и меѓународната размена. Најавени се организирани национални претставувања. На свои штандови ќе се претстават 15 компании  од Унгарија и девет од Австрија.

повеќе: http://www.alfa.mk/News.aspx?id=83512#.VD0JshYwDao

[custom_frame_center][/custom_frame_center]

Извор: www.alfa.mk

Датум на објава: 14.10.2014

By | 2014-10-14T13:33:52+00:00 14/10/2014|Економија|