Фејсбук најавува: Наскоро ќе се праќаат пари преку пораки на социјалната мрежа

//Фејсбук најавува: Наскоро ќе се праќаат пари преку пораки на социјалната мрежа

Фејсбук најавува: Наскоро ќе се праќаат пари преку пораки на социјалната мрежа

Најголемата социјална мрежа на светот наскоро ќе прикаже нова опција на својата апликација „Фејсбук Месинџер“ со која корисниците ќе може да праќаат пари преку порака.

Со новата опција корисниците постари од 18 години ќе може преку оваа апликација да испраќаат пари едни на други. Според инструкциите испраќањето ќе биде многу едноставно…

повеќе: http://taratur.com/fejsbuk-najavuva-naskoro-ke-se-prakaat-pari-preku-poraki-na-sotsijalnata-mrezha/

[custom_frame_center][/custom_frame_center]

Извор: www.taratur.com

Датум на обаја: 20.03.2015

 

By | 2015-03-20T13:14:19+00:00 20/03/2015|Информатичка технологија|