Ballina 2017-06-14T13:27:50+00:00

Për Ne

Ne jemi një kompani e cila në Maqedoni për 7 vjet deri më tani kryen shërbime për monitorimin(përcjelljen) e publikimeve të mediumeve dhe analiza të publicitetit.
Vizioni ynë është që të bëhemi agjencion udhëheqës për monitorimin dhe analizimin e mediumeve jo vetëm në rajon, por edhe në pjesën e Evropës Qendrore dhe Juglindore.
Misioni ynë, me ndihmën e përbushjes sistamatike të kërkesave të klientëve tanë dhe ekipit të shkëlqyer të të punësuarve, të arrim që ti përbushim të gjitha nevojat e përdoruesve për qasje të shpejtë dhe efikase ndaj informacionit. …më shumë

2105, 2013

Tiranë-Amsterdam, fluturime direkte gjatë gjithë verës

Të gjithë ata që duan të vizitojnë Amsterdamin, do të mund ta bëjnë këtë përmes fluturimeve direkte që mundëson linja ajrore holandeze “ArkeFly”, pjesë e TUI Group. Por, njëkohësisht kjo linjë e re shton mundësinë e më s [...]

1202, 2013

Fushata ‘Scroogled’ e Microsoft sulmon reklamat në Gmail

Dikush nga Microsoft është shprehur së fundmi se, “Ne nuk kontrollojmë emailet tuaja për të shitur reklamat.” Ky është pikërisht slogani që po përdor kompania për të ‘sulmuar’ Google dhe metodat e tyre reklamuese në Gmai [...]

Shërbimet Tona

Clliping Falas

Бесплатен Клипинг

Top Sherbime

Топ Услуги

Monitorim i Mediave

Следење Медиуми

Analiza

Анализи

Alarm Clip

Alarm Clipping

Shërbimi On-line

On-Line Услуга

PËRCJELLIM TELEVIZIONE
DËGJOJMË RADIO
LEXOJMË GAZETA
SURFOJMË PËR JU

24/7

MËSO MË SHUMË

Sa vlejnë publikimet tuaja?
Sa vlenë PR kampanja juaj?

Pressclipping në rrjedha me informacionet.
kontakto: + 389 2 3094 025

Analiza

Analiza është informatë e vlefshme që mund të stimulojë veprim konkret ose mund të u largojë nga veprimi. Pres Clipping me kalimin e kohës ka zhvilluar mënyra e saja të analizave të efekteve nga komunikimit. Ata ju përgjigjen çështjeve kyçe që lidhen me menaxhimin e identitetit dhe njohjen e klientëve tanë në publik.

…më shumë

Adremi

Adrema e mediumeve i përmban kontaktet(personat) me të cilët ju dëshironi të komunikoni me mediumet. Adremat të cilët i ofrojmë mundësojnë klasifikimin e mediumve dhe kontakteve të përfshira në procesin e komunikimit. Adremë e mirë është një kusht për një komunikim të suksesshëm me mediumet.

…më shumë

Internet e-clip

“Për të qenë të gatshëm në çdo kohë”.
Duke përdorur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin do të keni qasje në clippingun tuaj në çdo kohë dhe kudo.
Përveç funksioneve themelore të tilla si rishikimin e publikimeve dhe kërkim në arkivë, ky shërbim është i rëndësishëm edhe për….

…më shumë