Adremi

/Adremi
Adremi 2017-06-10T17:15:09+00:00

Adremi

* ADREMA gj.gjermane: Adre/ssiser/ma/chine/  Makina për shtypjen e fjalëve që përsëriten, një listë e përdoruesve të rregullt.

Adrema e mediumeve  i  përmban kontaktet(personat) me të cilët ju dëshironi të komunikoni me mediumet.

Adremat të cilët i ofrojmë mundësojnë klasifikimin e mediumeve dhe kontakteve të përfshira në procesin e komunikimit. Adremë e mirë është një kusht për një komunikim të suksesshëm me mediumet.

Adremat mund ti punojmë sipas kërkesave tuaja specifike.

Kontakt person për porositje:

anita.popovska@pressclipping.com.mk
goran.stojanovic@pressclipping.com.mk

Ose në telefonat:

+389 2 3094 025
+389 70 268 208