Aktivitete

/Aktivitete
Aktivitete 2017-06-11T11:01:07+00:00

Aktivitete

Aktivitet shoqërorë

Kujdesi për ambientin
Ne jemi kompani e cila në punën që po e zhvillojmë  vazhdimisht përpiqemi që të kujdesemi për ambientin ku veprojmë dhe punojmë. Ndërgjegjësimi për rëndësinë e kujdesit ndaj mjedisit është një proces që është i gjatë, por për të gjithë ne dhe planetin tonë është i domosdoshëm dhe i nevojshëm.

Individi i vetëm nuk mund të bëjë shumë, por ai është fillimi i bartjes së shprehive pozitive për kujdes ndaj mjedisit. Në këtë mënyrë ndihmojmë në përmirësimin e shprehive të punonjësve tanë, dhe pastaj të gjithë ato shprehi i ndajmë me të afërmit tanë dhe atje ku lëvizin dhe veprojnë. Kështu zgjerohet  rrethi dhe bëhet shumë më i madh.  Toka është shtëpia jonë e vetme.

Me veprat e vogla ne mund të fillojmë diçka të re dhe pozitive, dhe së paku të përpiqemi që të  përmirësojmë gabimet tona të bëra tashmë.

Hapat tonë të vogjel janë:

  • Reciklimi i gazetave të vjetra dhe letrave
  • Riciklimi i pajisjeve të vjetruara  të zyrës
  • Printojmë në të dy anët ( letrën e shfrytëzojmë maksimum)
  • I çkyqim dritat kur nuk kemi nevojë

http://treeday.com.mk/linkovi.html