Clliping Falas

/Clliping Falas
Clliping Falas 2017-06-10T16:37:54+00:00

Clliping Falas

Ju mund të kërkoni  Test Clipping për nevojat tuaja dhe fjalë kyçe tuaja dhe do të fitoni Clipping falas nje javorë.

Nëse ju nuk jeni të sigurt cila nga shërbimet tona është më e përshtatshme për biznesin tuaj, na kontaktoni  dhe ne do t’ju ndihmojë në zgjedhjen e saj.

Bëhu i pari që do ta kesh  informacionin, dhe Pressclipping le të jetë partneri juaj në krijimin e strategjive tuaja të komunikimit.

Kontaktoni për Porositje:

anita.popovska@pressclipping.com.mk
goran.stojanovic@pressclipping.com.mk

Ose Telefononat:

+389 2 3094 025
+389 70 268 208