Bursa

/Bursa
4 05, 2012

Konferencë Vjetore E Bursës Së Maqedonisë

By | 2012-05-04T10:47:31+00:00 04/05/2012|Bursa|

Bursa e Maqedonisë sot do ta mbajë Konferencën e 13-të në të cilën, mes tjerash, do të nënshkruhet edhe memorandum për bashkëpunim me Bursën e Stambollit, Turqi. Konferencën me fjalime hyrëse do ta hapin zëvendëskryetari i Qeverisë dhe ministër i Financave Zoran Stavreski, guvernatori i BPRM-së Dimitar Bogov dhe drejtori i përgjithshëm ekzekutiv i Bursës së Maqedonisë Ivan Shteriev. Zakonisht, do të diskutohet për gjendjet aktuale në industrinë financiare dhe do të promovohen ide për zhvillim të [...]