Mediume

/Mediume
3 05, 2012

Kosovë: Mediat Bojkotojnë Institucionet

By | 2012-05-03T13:31:56+00:00 03/05/2012|Mediume|

Mediat në Kosovë kanë bojkotuar të enjten aktivitetet e autoriteteve dhe institucioneve shtetërore, në shenjë proteste ndaj miratimit të Kodit Penal nga Kuvendi. Gazetarët kosovarë kanë kundërshtuar ashpër dy nene të kodit, që parashikojnë kriminalizimin e shkrimeve investigative dhe publikimin e burimeve të gazetarëve në raste proçesi gjyqësor. Për këtë arsye redaktorë të mediave kosovare zhvilluan pak ditë më parë një takim me presidenten Atifete Jahjaga, të cilës i kërkuan që të insistojë për [...]