Politike

/Politike
19 04, 2012

Shkup, Topi: Shqipëria Mbështet Fuqishëm Stabilitetin e Maqedonisë

By | 2012-04-19T12:40:47+00:00 19/04/2012|Politike|

SHKUP - Shqipëria mbështet fuqishëm stabilitetin e Maqedonisë. Mesazhi është përcjellë nga kryetari i shtetit shqiptar Bamir Topi, gjatë vizitës së tij zyrtare në vendin fqinj. Presidenti Topi është pritur me një ceremoni solemne zyrtare nga homologu i tij maqedonas George Ivanov, me të cilin ka zhvilluar një takim kokë më kokë. Temë kreyesore e bisedimeve ka qenë situata e sigurisë në Maqedoni dhe integrimi euroatlantik. Presidenti shqiptar ka theksuar domosdoshmërinë e vazhdimit të frymës së h [...]