‘Halk bank’ me ekspoziturë në lagjen Aerodrom të Shkupit

/, Ekonomi/‘Halk bank’ me ekspoziturë në lagjen Aerodrom të Shkupit

‘Halk bank’ me ekspoziturë në lagjen Aerodrom të Shkupit

Banka turke ‘Halk bank’ hapi ekspoziturë të re në lagjen Aerodrom të Shkupit. Drejtori ekzekutiv i Halk Bank në Maqedoni Nexhdet Palakçi, paralajmëroi se deri në fund të vitit kjo bankë në Maqedoni do të hapë 9 filiale të reja duke e rritur numrin në 30.

Palakçi informoi se Halkbank ka filluar procesin e marrjes së Ziraat Bankës. duke thënë se Maqedonia për bankën që përfaqëson ka domethënie strategjike. Ai shtoi se turqit planifikojnë të hujnë në Sërbi jo përmes Halk Bank Turqi, por përmes bankës së re në Maqedoni, ndërsa planifikojnë që banka në Shkup të ketë rol të rëndësishëm në rajon.

“Çdokund dhe gjithmonë themi se ‘Halk Bank Turqi, Halk Bankën në Maqedoni e sheh si qendër të rëndësishme në rajon, ndërsa në anën tjetër unë besoj se në të ardhmen këtë shtet e presin punë të mira”, deklaroi Nexhdet Palakçi, drejtor ekzekutiv i Halk Bank në Maqedoni.

[custom_frame_center]‘Halk bank’ me ekspoziturë në lagjen Aerodrom të Shkupit[/custom_frame_center]

Burimi: www.alsat-m.tv

Data e publikimet: 22.05.2012

By | 2012-05-22T13:49:15+00:00 22/05/2012|Bankat, Ekonomi|