Internet e-clip

/Internet e-clip
Internet e-clip 2017-06-10T17:12:26+00:00

Internet e-clip

“Për të qenë të gatshëm në çdo kohë”
Shërbime shtesë që mund të porositni së bashku me clipping-un është edhe rishikimi i artikujve me shfrztëzimin e e-clip shërbimit.

Duke përdorur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin (username/password) do të keni  qasje në clippingun tuaj në çdo kohë dhe kudo. Përveç funksioneve themelore të tilla si rishikimin e publikimeve dhe  kërkim në arkivë, ky shërbim është i rëndësishëm edhe për:

  • Bazën e të dhënave që plotësohet vazhdimisht me informacione të reja, ku keni qasje gjatë  24 orëve.
  • Kërkuesi mundëson kërkim të shpejt dhe të saktë në artikujt(publikimet) e arkivuara sipas të dhënave.
  • Përshkruesit ju mundësojnë përshkrim shtesë  të artikujve të caktuar duke përdorur tri fusha përshkruese që sjellin  tre herë rezultate më të mira për kërkim dhe statistika.
  • Statistikat sipas të gjitha kritereve.

Nëse keni nevojë për ndihmë gjatë përdorimit të këtij shërbimi, na kontaktoni në telefonin: +389 2 3094 025

Kontakto:

anita.popovska@pressclipping.com.mk
goran.stojanovic@pressclipping.com.mk

Ose në telefonat:

+389 2 3094 025
+389 70 268 208