Për Press Clipping

/Për Press Clipping
Për Press Clipping 2017-06-10T16:29:00+00:00

Për Press Clipping

Ne jemi një kompani e cila në Maqedoni për  12 vjet deri më tani kryen  shërbime për monitorimin(përcjelljen)  e publikimeve të  mediumeve dhe analiza të publicitetit.

Vizioni ynë është që të bëhemi agjencion  udhëheqës  për monitorimin dhe analizimin e mediumeve jo vetëm në rajon, por edhe  në pjesën  e Evropës  Qendrore dhe Juglindore.

Misioni ynë, me ndihmën e përbushjes  sistamatike të kërkesave të klientëve tanë dhe ekipit të shkëlqyer të të punësuarve, të arrim që ti përbushim  të gjitha nevojat e përdoruesve për qasje të shpejtë dhe efikase ndaj informacionit.   Dëshira jonë është që të sigurojmë pasqyrë sa më  të mirë të mundshme të informacioneve  më të rëndësishme nga të gjitha vendet në rajon dhe më gjerë që të ju ofrojmë mbështetje të sigurt në marrjen e vendimeve të tyre të biznesit.

Ekipi ynë është i gatshëm për ju dhe së bashku ne jemi vazhdimisht në “rrjedha  me informacionet”

Tashmë 12 vjet jemi partneri  juaj i besueshëm dhe i sigurt  në monitorimin dhe analizën e mediumeve.

Ne jemi mirënjohës për besueshmërinë e klientëve tanë, sidomos ata që janë “me ne që 12 vite” nga vetë fillimet tona , dhe natyrisht gjithë të tjerët. Të gjithë ju që nuk jeni a dëshironi  të bëheni  klientë tanë, drejtohuni tek ne me besim të plotë.

Me respekt PressClipping