Përkthime

/Përkthime
Përkthime 2017-06-10T17:08:31+00:00

Përkthime

Në dispozicionin tuaj është edhe shërbimi ynë i përkthimit. Ne bëjmë përkthime të shkurta apo përkthim të plotë të teksteve në gjuhën angleze. Në ofertën tonë kemi lajme ditore të specializuar nga fusha e politikës dhe ekonomisë, në gjuhën maqedonase dhe angleze.

Kontakt person për porositje të Përkthimeve:

anita.popovska@pressclipping.com.mk
goran.stojanovic@pressclipping.com.mk

Ose në telefonat:

+389 2 3094 025
+389 70 268 208