Tashme Kryerja E Pagaseva Mund Te Realizohet Me Shpejt Me “EasyPay”

/, Tekomunikacion/Tashme Kryerja E Pagaseva Mund Te Realizohet Me Shpejt Me “EasyPay”

Tashme Kryerja E Pagaseva Mund Te Realizohet Me Shpejt Me “EasyPay”

Nje epoke e re ne boten e pagesave online po fillon te zhvillohet dhe lulezoje ne Shqiperi. Tashme mund te rimbushni celeularin tuaj PLUS ose te paguani numrin tuaj me kontrate drejtpersedrejti nga telefoni juaj. Nese nuk ju mjafton mund te blini abonimin Digitalb ose karten Gold per te shijuar filmin tuaj te preferuar pa levizur nga poltrona.

Kjo risi vjen ne tregun Shqiptar nga kompania Easy Pay, lider ne sektorin e tranzaksioneve online ne Shqiperi. EasyPay prezantohet per here te pare ne Shqiperi si nje metode pagese qe kryhet nepermjet celularit. Eshte nje metode mjaft fleksibel per te kryer sherbime te ndryshme. Si fillim, EasyPay do te perdoret vecanerisht nga rrjeti i agjenteve te EasyPay – duke bere veprime me celularet e tyre ose me web.

Perdoruesit e platformes mund te regjistrohen nepermjet rrjetit te agjenteve te EasyPay dhe te hapin llogarine e tyre personale tek EasyPay.

Llogaria e perdorueseve tek EasyPay mund te mbushet prane bankave prtnere te EasyPay ose nepermjet llogarise se tyre bankare. Pasi te jene regjistruar, perdoruesit e EasyPay do te marrin PIN-in e tyre, i cili do te perdoret per verifikimet e te gjithe veprimeve te tyre me celular. Perdoruesit mund te ndermarrin te gjitha veprimet e tyre nepermjet SMS-ve ose Internetit. “

EasyPay funksionon nga cdo lloj celulari. Perdoruesit e EasyPay mund ta perdorin sherbimin nepermjet cdo celulari pasi veprimet kryhen me SMS te thjeshte dhe nuk ka nevoje per celulare te sofistikuar apo aplikacione te ndryshme ne celulare.

Si funksionon Easypay?

Fillimisht ju duhet te regjistroheni tek EasyPay si agjent i saj. Hapja e llogarise tuaj ne EasyPay behet duke depozituar parate tuaja ne kete llogari ose nese keni nje llogari tuajen bankare mund ti transferoni parate nga llogaria juaj bankare tek llogaria juaj ne EasyPay. Me pas, ju mund te kryeni veprimet qe deshironi (gjithmone, nese shuma ne llogarine tuaj jua lejon kete). Te gjitha komisionet e fituara nga veprimet tuaja te kryera, shtohen automatikisht ne kete llogari.

EasyPay funksionon mjaft thjeshte. Cdokush mund te krijoje nje llogari te tijen ne EasyPay, ta mbushe ate dhe me pas te shpenzoje parate duke bere veprime per vehte ose per te tjeret.

Veprimet me EasyPay jane mjaft te shpejta. Do t’ju duhen vetem pak momente. Sapo veprimi te filloje, ju merrni nje SMS automatike ku ju kerkohet te konfirmoni pagesen me kodin alfa dhe PIN-nin tuaj personal. Pasi te keni vendosur PIN dhe Kodin Alfa, EasyPay vazhdon me pagesen brenda disa minutash.

Per tu bere pjesetar i rrjetit te agjenteve te EasyPay, perdoruesit e celulareve mund te regjistrohen ne faqen e internetit te EasyPay ose nepermjet perfaqsuesve tane neper rrethe, dhe te hapin nje llogari. Kjo llogari mund te mbushet me para nga Tirana Bank (nepermjet teller-personave tek sporteli), ose me transferte (e-banking). Mbas derdhjes se parave ne banke, koha qe i duhet agjentit per te bere veprime eshte shume e vogel. Perdoruesit do ti kryejne te gjitha veprimet e tyre nepermjet SMS-ve ose WEB-it.

E nese ndodh qe nuk do doni te vazhdoni me te jeni pjese e rrjetit te agjenteve te EasyPay, atehere kjo realizohet thjesht duke ndaluar se perdoruri sherbimet e EasyPay dhe te plotesoni formularin e c’rregjistrimit nga EasyPay. Pas ketij veprimi llogaria juaj behet jo aktive dhe parate e ngelura ne llogari do ju kthehen mbi bazen e termave te kontrates qe kishit nenshkruar.

Kush eshte Easypay?

ISCS ndryshon emrin e saj ne EasyPay qe ne Korrik te 2011.

ISCS sh.p.k (Information Systems Consultancy Services) me qender ne Tirane, e ka filluar aktivitetin e saj ne fund te vitit 2006.

EasyPay bashkepunon me partnere te ndryshem dhe mjaft te rendesishem ne tregun Shqiptar, te cilet ndihmojne ne arritjen e tregjeve specifike, si edhe ne identifikimin e mundesive te reja.

Ky partneritet perfshin sektoret e medias, bankar dhe ate te telekomunikacionit, ne menyre qe t’i japim konsumatoreve cilesi, besueshmeri dhe performance.

Rrjeti i agjenteve te EasyPay zgjerohet dita dites. Lista e perditesuar e pikave te autorizuara per te perdorur sherbimet e EasyPay e gjeni tek Agjentet / Rrjeti i Agjenteve.

[custom_frame_center]Tashme kryerja e pagaseva mund te realizohet me shpejt me “EasyPay”[/custom_frame_center]

Burimi: www.infoalbania.org

Data: 09.05.2012

 

By | 2012-05-09T12:24:19+00:00 09/05/2012|Bankat, Tekomunikacion|