Artikujt tuaj të dedikuar për mediumet

/Artikujt tuaj të dedikuar për mediumet
Artikujt tuaj të dedikuar për mediumet 2017-06-10T17:10:24+00:00

Artikujt tuaj të dedikuar për mediumet

Për tu bërë artikujt tuaj më prezent për mediumet, ua mudësojmë  të  njejtët artikujt(publikime) të publikohen në web faqen tonë. Në këtë mënyrë ne dëshirojmë që t’u sigurojmë hapësirë ​​shtesë për plasimin e informacioneve.

Artikujt dhe informacionet tuaja për mediumet, falas do t’i publikojmë në web faqen tonë të internetit, ku do të jenë të dukshme gjatë 72 orëve të ardhshme, e rregulluar në mënyrë kronologjike. Informacioni(publikimi) më i fundit  do të jetë i pari.

Shërbimi është falas. Artikujt të dedikuara për mediumet  do të publikohen të plotë. Agjencioni  rezervon  të drejtën e selektimit.

Kontakt person për porositje:

anita.popovska@pressclipping.com.mk
goran.stojanovic@pressclipping.com.mk

Ose në telefonat:

+389 2 3094 025
+389 70 268 208