Uncategorized

/Uncategorized
9 03, 2016

X3M LABS – National Public Champion на Република Македонија 2015/2016 – European Business Awards

By | 2016-03-09T12:14:33+00:00 09/03/2016|Uncategorized, Информатичка технологија|

[custom_frame_left][/custom_frame_left] На European Business Awards после долга и успешна гласачка кампања низ целата Европа се генерираа 160.000 гласови за компаниите односно избраните Национални Шампиони. Македонската компанија X3M Labs беше изгласана од гласачите од цела Европа како нивни најдобар бизнис од Република Македонија од кандидатите од сите приложени National Champions односно победници во соодветните категории, при што се именува во National Public Champion (Национален Јавен Победн [...]

12 02, 2013

Новиот станбен комплекс на Enta Seal покрај Вардар готов до јуни!

By | 2013-02-12T14:36:40+00:00 12/02/2013|Uncategorized|

Доколку замислувавте дали е возможно да се живее близу до центар, но сепак далеку од градскиот метеж, во градба која е спој на луксуз и квалитет, опкружени со атмосфера на вистински рај, зачинета со летниковци и паркови и згора на тоа, непроценлив поглед кон реката Вардар, – тогаш токму таа замисла е во зрела фаза на реализација. До јуни оваа година компанијата Enta Seal ќе го доврши прекрасниот станбен комплекс, Проект К, кој почна да никнува пред 6 месеци на површина од 7000 м2 на кејот на рек [...]