FARMASI – Нешто Ново и Префинето кај Нас

//FARMASI – Нешто Ново и Префинето кај Нас

FARMASI – Нешто Ново и Префинето кај Нас

Еден плејбој има изјавено: “Women are nicer to look at, when they are pretty“.[custom_frame_right][/custom_frame_right]

Жената и нејзината убавина биле отсекогаш непресушен извор на инспирација. Заблескајте и Вие со својата убавина, додадете нота на префинетост и уникатност на својата појава со најновите козметички производи од линијата FARMASI.

Farmasi е бренд на Tanalize Козметика чии почетоци се врзани за TAN – компанија основана во 1946 година чија главна дејност била да произведе лекови и хемиски суровини, и Alize Козметика основана во 1985 година наменета за парфеми и производи за нега на кожа.

Танализе Козметика е лидер на пазарот, водечки производител во Турција во областа на козметиката, со производи кои ги задоволуваат потребите на приближно 350 милиони луѓе и покриеност на преку 118 земји во светот.

Широката палета на производи на Farmasi ја сочинуваат производи за нега на лице, тело, коса, make-up производи, парфеми и други козметички препарати, како за жени, така и за мажи и секако, за најмалите и најмилите.

Farmasi брендираните производи се достапни до клиентите во целиот свет со класична дистрибуција и продажба на мало во повеќето земји.

Од неодамна, производите на Farmasi се достапни и во Македонија.

Покрај високо-квалитетните производи од својата палета, Farmasi ви нуди и можност за заработувачка. Зачленувањето во Farmasi е бесплатно и без минимална порачка. Затоа, станете член на Farmasi и купувајќи ги производите за Вас и Вашата фамилија, станете добитник на гратис производи и заработувајте истовремено.

[custom_frame_center]FARMASI – Нешто Ново и Префинето кај Нас[/custom_frame_center]

Превземено: www.ilike.mk

Датум на објавата: 15.12.2012

Автор: iLike

By | 2012-12-17T06:08:18+00:00 17/12/2012|Козметика|