Јана Ивановска е милионитиот патник на Скопскиот аеродром

/, Економија/Јана Ивановска е милионитиот патник на Скопскиот аеродром

Јана Ивановска е милионитиот патник на Скопскиот аеродром

Скопјанката Јана Ивановска е милионитиот патник на Скопскиот аеродром „Александар Велики“.

Ивановска беше меѓу патниците кои денеска напладне пристигнаа на Скопскиот аеродром со летот на авиокомпанијата Визер на релацијата Ајнтховен – Скопје….

повеќе: http://republika.mk/?p=336059

[custom_frame_center][/custom_frame_center]

Извор: www.republika.mk

Датум на објава: 28.10.2014

By | 2014-10-28T14:25:31+00:00 28/10/2014|Авиосообраќај, Економија|