Ќе се собира отпад од електрична и електронска опрема

/, Информатичка технологија/Ќе се собира отпад од електрична и електронска опрема

Ќе се собира отпад од електрична и електронска опрема

Министерството за животна средина и просторно планирање на РМ и Асоцијацијата „Ајде Македонија“ на 18.10.2014 година ја организираат Националната акција за чистање „Македонија без отпад 2014“. Општина Охрид и ЈП„Охридски Комуналец“ за таа цел на паркингот пред ресторан „Европа“ ќе постават контејнер за собирање на отпад од електрична и електронска опрема….

повеќе: http://tvm.mk/vesti/ohrid/19051-sobira-otpad-elektricna-elektronska-oprema

[custom_frame_center][/custom_frame_center]

Извор: www.tvm.mk

Датума на објава: 16.10.2014