YouTube воведува претплата – 395 денари месечно

//YouTube воведува претплата – 395 денари месечно

YouTube воведува претплата – 395 денари месечно

YouTube се претвори во најголемиот музички сервис на светот, а вчера оваа компанија ги претстави новостите со кои дополнително ќе се подобри овој сервис…

На апликациите на страницата на YouTube ќе има ново јазиче наменето за љубителите на музика, во кое ќе има издвоени музички спотови, препорачани плејлисти, базирани на музиката што ја слуша корисникот и песните кои моментално се во тренд на YouTube.

повеќе: http://www.press24.mk/youtube-voveduva-pretplata-395-denari-mesechno

[custom_frame_center][/custom_frame_center]

Извор: www.press24.mk

Датум на објава: 13.11.2014

By | 2014-11-13T14:31:19+00:00 13/11/2014|Информатичка технологија|