Шопинг како најубава мелодија

//Шопинг како најубава мелодија

Шопинг како најубава мелодија

Таа е девојка со многу таленти. Една е од ретките која умее да води дијалози со величествената харфа. Професорка во нижото и средно музичко училиште каде секојдневно ги учи децата и ја поттикнува нивната љубов кон овој прекрасен инструмент. Многумина ја паметат и по нејзината извонредна Менка во филмот „Сенки” на Милчо Манчевски.

Спонтана и природна, себеси се изразува низ разновидните облици на современата уметност. Расположена и насмеана, таква ја запознавме во Ѕкорје Сity Маll додека правеше брз шопинг бидејќи немаше многу време, се подготвуваше за својот настап во Ѕкорје Сity Маll по повод Денот на вљубените. Со ентузијазам и женска досетливост го направи изборот на облека и модни додатоци, а потоа на најљубовниот ден на годината ги разнежни посетители во трговскиот со мелодичните звуци на својата харфа.

[custom_frame_center]Шопинг како најубава мелодија[/custom_frame_center]

Извор:  Теа Модерна

Датум на објава: 21.02.2013

By | 2013-02-21T15:03:20+00:00 21/02/2013|Култура|