Мода

/Мода
12 11, 2013

Мода Сопечат 40 Години Тимберленд

By | 2013-11-12T15:17:36+00:00 12/11/2013|Мода|

„Тимберленд и светот на премиум чизми" во винскиот бар „Штала" ја одбележаа 40годишнината од постоењето на добро познатите жолти чизми. На уникатен начин беше прославен роденденот на овие револуционерни модни обувки, кои со својот уникатен печат го дефинираат стилот, а воедно се секојдневни, удобни и модерни чизми. Посетителите имаа можност да остават „yellow вооtѕ" отпечаток на најголемата патека на стапалки на потрошувачи, која говори за бројните фанови на овој бренд кај нас. На забавата беше [...]