Адреми

/Адреми
Адреми 2017-05-26T11:13:38+00:00

Адреми

* АДРЕМА германски: Adre/ssiser/machine/ машина за чукање на зборови кои се повторуваат, листа на постојани корисници

Адремата на медиумите ги содржи контактите (лицата) со кои целно сакате да комуницирате во медиумите.

На пример, можат да се нарачаат адреми за некој регион или општина  или според тематиката за која се специјализирани (автомобилизам, мода, градежништво, култура и друго).

Адремите кои ги нудиме овозможуваат класификација на медиумите и контактите кои се вклучени во процесот на комуницирање. Добра адрема е еден од условите  за успешна комуникација со медиумите.

Адремите може да ги изработиме според вашите специфични барања и потреби.

Контакти за нарачка:

anita.popovska@pressclipping.com.mk
goran.stojanovic@pressclipping.com.mk

Телефони за контакт:

+389 2 3094 025
+389 70 268 208