Бесплатен Clipping

/Бесплатен Clipping
Бесплатен Clipping 2017-06-09T18:01:08+00:00

Бесплатен Clipping

Можете да побарате Пробен Clipping за Вашите потреби и вашите клучни зборови и
ќе добиете седумдневен бесплатен clipping.

Доколку не сте сигурни која е од нашите услуги е најсоодветна за вашата дејност,
контактирајте не и ние ќе ви помогнеме во изборот.

Бидете први кои ќе ја имаат информацијата, а Pressclipping нека биде ваш партнер во креирањето на вашите комуникациски стратегии.

Контакти за нарачка:

anita.popovska@pressclipping.com.mk
goran.stojanovic@pressclipping.com.mk

Телефони за контакт:

+389 2 3094 025
+389 70 268 208