Преводи

/Преводи
Преводи 2017-05-26T11:09:41+00:00

Преводи

На ваше располагање е и нашиот сервис за преведување. Изработуваме кратки или целосни преводи на текстовите на англиски јазик. Во нашата понуда имаме и секојдневни специјализирани вести од областа на политиката и економијата, на македонски и на англиски јазик.

Контакти за нарачка:

anita.popovska@pressclipping.com.mk
goran.stojanovic@pressclipping.com.mk

Телефони за контакт:

+389 2 3094 025
+389 70 268 208