On-Line Услуга

/On-Line Услуга
On-Line Услуга 2017-06-09T18:06:12+00:00

On-Line Услуга

“За да бидете подготвени во кое било време”
Дополнителната  услуга која можете да ја нарачате заедно со clipping-от е прегледување на објавите со користење на e-clip услугата.

Со помош на свое корисничко име и лозинка ќе имате увид во својот clipping во кое било време и од  кое било место. Покрај основните функции како што се – прегледување на објавите и пребарување во архивата, оваа услуга е  значајна и поради:

  • Базата на податоци која континуирано се дополнува со најнови информации, во кои имате увид 24 часа
  • Пребарувачот ви овозможува брзо и прецизно пребарување во архивираните објави според внесените податоци
  • Дескрипторите овозможуваат дополнителен опис на одредени објави со помош на 3 описни полиња што овозможува добивање на 3 пати подобри резултати при пребарувањето и статистиката
  • Статистика според сите критериуми

Доколку имате потреба од помош при користењето на оваа услуга, обратете ни се на телефонот: +389 2 3094 025

Контакти за нарачка:

anita.popovska@pressclipping.com.mk
goran.stojanovic@pressclipping.com.mk

Телефони за контакт:

+389 2 3094 025
+389 70 268 208