Јавни Тендери

/Јавни Тендери
Јавни Тендери 2017-06-14T10:42:54+00:00

Јавни Тендери

Јавните тендери ги следиме во сите печатени медиуми, а собраните информации ги доставуваме преку електронска пошта или со помош на Internet e-clip услугата.

Кај оваа услуга многу е важно однапред  да се дефинираат ставките за следење  т.е. точните клучни зборови и теми.

Контакти за нарачка:

anita.popovska@pressclipping.com.mk
goran.stojanovic@pressclipping.com.mk

Телефони за контакт:

+389 2 3094 025
+389 70 268 208