Топ Услуги

/Топ Услуги
Топ Услуги 2017-06-09T18:06:04+00:00

Топ Услуги

1. 100% од нашите клиенти го користат утринскиот Дневен clipping кој ги содржи информациите од печатените и електронските медиуми

2. 80% од нашите клиенти го користат Event clipping-от,  услуга која овозможува комплетна информираност во врска со тоа кои медиуми објавиле за нивната пресконференција, соопштение, презентација и како ја објавиле информацијата

3. 60% од нашите клиенти ја користат услугата Снимки. Покрај со тековните информации, располагаме со архива на видео и аудио материјали од сите објавени информации на телевизија и радио од изминативе 5 години

4.  Сервис со најбрз раст: AVE анализа. Овозможува приказ на вредноста на објавите во медиумите во зависност од цената за секунда/сантиметар квадратен/интернет објава во секој медиум. Во превод: колку би чинеле вашите објави кога за нив би ја платиле цената за рекламирање

Контакт:

anita.popovska@pressclipping.com.mk
goran.stojanovic@pressclipping.com.mk

Телефони за контакт:

+389 2 3094 025
+389 70 268 208