Pressclipping

/Pressclipping
Pressclipping 2017-06-10T16:29:45+00:00

Pressclipping

Ние сме компанија која веќе 12 години во Македонија врши услуги за мониторинг на медиумските објави  и анализа на медиумскиот публицитет.

Нашата визија е да станеме водечка агенција за следење и анализа на медиумите, не само во регионот, туку и на подрачјето на Средна и Југоисточна Европа.

Нашата мисија е, со помош на систематско следење на барањата на нашите корисници и одличниот тим од вработените, да успееме да ги задоволиме сите потреби на корисниците за брз и ефикасен пристап до информациите. Нашата желба е да овозможиме што е можно подобар преглед на најважните информации од сите земји во регионот и пошироко и со тоа да бидеме вистинска поддршка на клиентите при носењето на нивните деловни одлуки.

Нашиот тим е подготвен за Вас и заедно сме во постојан „допир со информациите”.

Веќе 12 години сме Ваш верен и сигурен партнер во следењето и анализите на медиумите!

Им благодариме за довербата на сите наши клиенти, посебно на оние кои се „со нас веќе 12 години”, од самите наши почетоци и секако на сите останати. Сите вие кои не сте, а би сакале да станете наши клиенти, обратете ни се со целосна доверба.

Ваш PressClipping!