Вашите Објави Наменети за Медиумите

/Вашите Објави Наменети за Медиумите
Вашите Објави Наменети за Медиумите 2017-05-26T11:11:55+00:00

Вашите Објави Наменети за Медиумите

За да станат вашите објави за во медиумите што е можно подостапни, ви овозможуваме истите да бидат објавени и на нашата страница. На овој начин сакаме да ви овозможиме дополнителен простор за пласман на информациите.

Вашите објави и информации за медиумите бесплатно ќе ги поставиме на нашата интернет страница, каде што ќе бидат видливи 72 часа, наредени по хронолошки редослед. Најновите информации ќе бидат први.

Услугата е бесплатна. Објавите наменети за медиумите ќе бидат објавени во целост. Агенцијата го задржува правото за селекција.

Контакти за нарачка:

anita.popovska@pressclipping.com.mk
goran.stojanovic@pressclipping.com.mk

Телефони за контакт:

+389 2 3094 025
+389 70 268 208