„Скопје сити мол“ добро би се справил со евентуални ризици

/, Маркети/„Скопје сити мол“ добро би се справил со евентуални ризици

„Скопје сити мол“ добро би се справил со евентуални ризици

Новиот трговски центар „Скопје сити мол“ е добро заштитен од евентуални непредвидени ситуации и можни ризици. Тоа го покажа и денешната голема противпожарна вежба, која беше спроведена на објектот. 

„Противпожарната вежба е дел од нашата стратегија за идентификација, превенција и минимизирање на ефектите од непредвидени ситуации. Наша цел е да бидеме подготвени за управување на најдобар можен начин со можните ризици и вонредните ситуации. ’Скопје сити мол‘ има свој Кризен штаб, а сега видовме дека нашиот систем и процедурите за постапување во итни состојби функционираат беспрекорно“, изјавил Ивајло Ивајлов, менаџер на „Скопје сити мол“.

[custom_frame_center]„Скопје сити мол“ добро би се справил со евентуални ризици[/custom_frame_center]

Извор: www.utrinski.com.mk

Датум на објава: 05.02.2013

By | 2013-02-05T14:49:27+00:00 05/02/2013|Македонија, Маркети|