Нова понуда за станбен кредит на Стопанска банка АД – Скопје

//Нова понуда за станбен кредит на Стопанска банка АД – Скопје

Нова понуда за станбен кредит на Стопанска банка АД – Скопје

По повод годишнината, 70 години од своето постоење, Стопанска банка создаде единствена понуда на станбен кредит, со која уште еднаш покажа дека се грижи за своите корисници и креира банкарски производи според потребите на граѓаните, овозможувајќи им што полесно да дојдат до посакуваниот дом. Во својата јубилејна година, Стопанска банка започна нова, промотивна и единствена понуда на пазарот на станбени кредити. За сите поднесени барања за станбен кредит во периодот од 03.11. до 31.01.2015 година, се добива промотивна каматна стапка од 3% во првите три години, што претставува исклучителна можност за сите оние кои размислуваат за станбен кредит.

повеќе: http://faktor.mk/archives/131139?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=nova-ponuda-za-stanben-kredit-na-stopanska-banka-ad-skopje

[custom_frame_center][/custom_frame_center]

Извор: www.faktor.mk

Датум на објава: 11.11.2014

By | 2014-11-11T15:03:09+00:00 11/11/2014|Банки|