Kontakto

/Kontakto
Kontakto 2017-06-10T19:04:45+00:00

Jemi ne dipozicionin tuaj 24/7

Lirisht drejtohuni në kontaktet e mëposhtme dhe do të merni përgjigje në afat sa më të shkurt që mundet.

Telefon: + 389 2 3094 025
Faks: + 389 2 3061 697

Anita – Manager
+389 70 268 208
anita.popovska@pressclipping.com.mk

Goran – General Manager
+389 70 20 63 63
goran.stojanovic@pressclipping.com.mk

Adresa:
Bul.Partizanski odredi nr. 62, Lamela C,
Shkup – Maqedoni